Om Novelty Food  

En 20 år gammel idé

Ideén ble unnfanget av gründer Thomas Kraft for nærmere 20 år siden, men arbeidsdagen tillot ham ikke å realisere drømmen om et norsk sjokoaldeikon for i 2017. Kraft har betydelig erfaring innenfor handel, og etter å sluttet som daglig leder i et selskap som solgte varer til apoteker, tok han fatt i arbeidet med å utvikle premium-produktet.

 

Konkurrere med Mozart-kuler

Med Mozart-kulene som forbilde, begynte han utviklingen av et produkt som skulle smake godt, se bra ut og ha en norsk smak. Som bergenser ønsket han også å hedre byens og Norges største komponist, Edvard Grieg. Produktet ble Grieg Suites. En konfektsjokolade med mørk sjokolade og marsipan med eplesmak.

Samtidig med utviklingen av Grieg Suites fikk han flere forespørsler om bistand til å finne gode distribusjonsløsninger for utenlandske produkter og også utvikling av smakskonsepter. Novelty Food var født.

 

Hvem er Novelty Food? 

Vi er et selskap som har tre pilarer: utvikling, salg og markedsføring av fristende matvarer.

Alt handler om å engasjere og skape nytelse både i dagliglivet, og som en naturlig del av livets større anledninger. Vårt mål er å engasjere og skape nytelse både i dagliglivet, og som en naturlig del av livets større anledninger.

Vi er spesialisert I utvikling, salg og markedsføring av fristende matvarer, som sjokolade, søtsaker og gourmetprodukter fra utvalgte kvalitets produsenter. Våre produkter er ment og nytes med en følelse av luksus. Kvalitet vil alltid gå foran kvantitet.

 Våre produkter

Våre egne merkevarer er Grieg Suites og VGAN har vi utviklet etter vår filosofi med et fokus på smak. Konfektsjokoladen Grieg Suites er vårt største enkeltprodukt, og brukes både til representasjon samt er til salgs i en rekke markeder. VGAN lanseres i disse dager og er en vegan sjokolade der smak er satt i høysetet.

Vi importerer kvalitetsvarer fra hele Europa. Novelty Food leverer også Private Label-produkter med selskapers logo, til bruk i resepsjonen, på møterom, venterom, som gaver eller giveaways. Disse leveres gjennom Pro:Norge. Vi samarbeider med apotekkjeder og utvikler fulle konsepter for spiselige gaver til jul.

Ansatte 

Thomas Kraft Grunder & konsulent

Send E-post her

Tom Kristensen Daglig leder

 Send E-post her

Sturle Nilsen Administrasjon & salg

Send e-post her

Morten Skjellanger

Salg

Send e-post her

 

Awa Sarr              Markedsansvarlig

Send e-post her 

9 + 7 =


© Novelty Food AS, Org.nr. 925315400  MVA, Brynsveien 13, 0667 Oslo, Norge