Om oss i Novelty Food


En 20 år gammel idé

Idéen ble unnfanget av gründer Thomas Kraft for nærmere 20 år siden, men arbeidsdagen tillot ham ikke å realisere drømmen om et norsk sjokoladeikon før i 2017. Kraft har betydelig erfaring innenfor handel, og etter å ha sluttet som daglig leder i et selskap som solgte varer til apotek, tok han fatt på arbeidet med å utvikle et nytt premiumprodukt for sjokolademarkedet.

 


Norsk konfektsjokolade

Med Mozart-kulene som forbilde, begynte han utviklingen av et produkt som skulle smake godt, se bra ut og ha en norsk smak. Som bergenser ønsket han også å hedre byens og Norges største komponist, Edvard Grieg. Produktet ble Grieg Suites.

En konfektsjokolade med mørk sjokolade, marsipan og med smak av epler. Samtidig med utviklingen av Grieg Suites fikk han flere forespørsler om bistand til å finne gode distribusjonsløsninger for utenlandske produkter og tilbud om å bidra til utvikling av smakskonsepter. Novelty Food var født.

Et selskap som har tre pilarer: utvikling, salg og import av fristende matvarer. Alt handler om å engasjere og skape nytelse både i dagliglivet, og som en naturlig del av livets større anledninge

Hvem er Novelty Food?

Vi er et selskap som har tre pilarer: utvikling, salg og import av fristende matvarer.

I dag har Novelty Food to ben å stå på, import og distribusjon av gode råvarer. Fundamentet av det nåværende salget ligger i Norge, der vi har fokus på kjedekunder som Sunkost og Meny, samt Tax Free på Gardermoen. Vi ser nå en mulighet til å satse på eksport og det vil være fokuset vårt fremover.

I tillegg vil vi jobbe med vår egen nettside, sjuktdigg.no, som skal være salgskanal for både våre egne produkter og andre produkter som vi ønsker å gjøre tilgjengelige for det norske markedet.


Våre produkter

Våre egne merkevarer er Grieg Suites og VGAN har vi utviklet etter vår filosofi med et fokus på smak. Konfektsjokoladen Grieg Suites er vårt største enkeltprodukt, og brukes både til representasjon samt er til salgs i en rekke markeder. VGAN lanseres i disse dager og er en vegan sjokolade der smak er satt i høysetet.

Vi importerer kvalitetsvarer fra hele Europa. Novelty Food leverer også Private Label-produkter med selskapers logo, til bruk i resepsjonen, på møterom, venterom, som gaver eller giveaways. Disse leveres gjennom Pro:Norge. Vi samarbeider med apotekkjeder og utvikler fulle konsepter for spiselige gaver til jul

Ansatte

Novelty Food består av tre engasjerte ansatte som alle har en lidenskap for mat og godteri. To av oss jobber på hovedkontoret i i Oslo, mens en av oss har sin arbeidsplass i Bergen. Vi har variert bakgrunn, med spesialkompetanse fra ulike fagfelt. Vi er også så heldige at vi har knyttet til oss mange flinke rådgivere og konsulenter.

Thomas har jobbet innen matvare-, vin og sprit- og legemiddelbransjen i nær 20 år. Han de siste årene blant annet bygget opp sesongsortimentet til flere apotekkjeder. Thomas er den kreative sjelen i firma, og har alltid noe nytt på hjertet
Sturle er medgrunder og har både salgsoppfølging på Østlandet samt ansvaret for kvalitetsoppfølging og generell kontakt med direkte kundene hos oss.
Morten er vår salgskontakt på Vestlandet og har et brennende hjerte for våre produkter.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på! Så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan. 

© Novelty Food AS, Org.nr. 925315400  MVA, Brynsveien 13, 0667 Oslo, Norge